ATK

Koulun vanhassa siivessä on isompi ATK-luokka, jossa on 24 tietokonetta, opettajan kone ja sermin takana 6 konetta, joita saa käyttää varaamatta luokkaa.

Suurta ATK-luokka käytetään koulussamme paljon ja sen lisäksi on vuonna 2016 perustettu pikku ATK-luokka. Se sijaitsee uudessa siivessä. Pikku ATK-luokassa on 10 tietokonetta.  

Koulussamme on myös ipadejä. Niitä on 18 projekti-padia ja 25 luokka-padia. Ipadit on jaoteltu niiden varausjärjestelmän mukaan ja luokkapadeja käytetään aina koko luokallisella tai puolikkaalla luokalla. Projekti padit on jaoteltu muutamaan värikoodattuun sarjaan. Yhden sarjan (n.6 ipadia) voi varata pidemmäksi aikaa omaan luokkaansa. Ipadeja hyödynnetään opetuksessa erilaisten projektien, oppimisympäristöjen, officen oppimissovellusten kautta. Niitä voidaan myös käyttää elokuvien tai musiikin tekemiseen.Koulussamme käytetään tallennusympäristönä Office 365:ttä. Sen avulla teemme töitä, esitelmiä ja puheita. Officella pääsee wordiin, sähköpostiin, one driveen, kalenteriin jne. 

 ATK esittely: Ukko , Nico ja Aaro  6lk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Äänestä Active School Days-projektille oma tunnusbiisi!

Äänestä suosikkibiisiäsi Active School Days -projektin suosikkibiisiksi. Äänestä täällä!